Tuinzigt en Westerpark Breda nieuws en activiteiten

Wie is tuinzigtwesterpark.nl?

Tuinzigtwesterpark.nl is een particulier initiatief.
Het is gestart om de bewoners van de wijk te kunnen informeren over dingen die er in de wijk Tuinzigt en/of Westerpark spelen.
De redactie en beheerder van de website zijn dus niet direct gebonden aan een organisatie of aan de wijkraad Tuinzigt / Westerpark.

Hoe kan ik een nieuwsbericht of activiteit plaatsen?

Een nieuwsbericht of activiteit kunt u plaatsen door het formulier tip de website in te vullen. U komt daar door op de knop "tips website" in het linkermenu  te klikken.

Er is iets gaande in de wijk maar ik lees hier niets over?

Dit kan verschillende oorzaken hebben.

-  Wij zijn afhankelijk van anderen voor de informatie op de website. Meestal komen de artikelen uit de kranten of is het afkomstig van internet. Regelmatig zoeken wij in kranten en op websites of er belangrijke dingen spelen. Wij hebben geen directe relatie met de wijkraad of verenigingen. Als wij niets doorkrijgen van bewoners, wijkraad, gemeente of vereniging kunnen wij het ook niet publiceren.

- Soms krijgen wij berichten waarvoor wij voor de volledigheid navraag doen bij derden. Indien het artikel niet compleet of duidelijk is word deze niet gepubliceerd.

- Politie berichten worden niet geplaatst op de website, tenzij deze van preventieve aard zijn.

Waarom kan ik niet online reageren op een artikel?

Online reageren op een artikel is inderdaad niet mogelijk. Het is voor ons onmogelijk om 24 uur per dag deze reacties te controleren.
Indien u op een artikel wilt reageren omdat u aanvullende of ontbrekende informatie heeft kunt u dit via de link "tips website" op de hoofdpagina doorgeven. Wij zullen het betreffende artikel z.s.m. bijwerken.

Ik ben ondernemer en wil een vermelding in de rubriek bedrijven, kan dat?

Ja, dat kan.
Bedrijven kunnen hier gratis in vermeld worden mits deze gevestigd zijn in de wijk Tuinzigt of Westerpark.
Via de link "contact" op de hoofdpagina kunt ons een bericht sturen met daarin de bedrijfsnaam en een korte omschrijving van de activiteiten.
Plaatsing geschiedt na controle bij de k.v.k.

© 2007-2016 Tuinzigtwesterpark.nl